https://sputnik.az/20240312/cudu-ve-ya-samaxi-qutabinin-resepti-463198299.html
Çudu və ya Şamaxı qutabının resepti
Çudu və ya Şamaxı qutabının resepti
Sputnik Azərbaycan
Çudu Azərbaycan mətbəxinin bəlkə də ən qeyri-adi və ən orijinal pirojkisidir. Novruz bayramı üçün şəkərbura şəklində bu cür pirojkilərin necə hazırlanması... 12.03.2024, Sputnik Azərbaycan
2024-03-12T17:00+0400
2024-03-12T17:00+0400
2024-03-12T17:16+0400
video
novruz
novruz bayramı
çərşənbə
https://cdnn1.img.sputnik.az/img/07e8/03/0c/463197649_0:0:1920:1080_1920x0_80_0_0_9a47d66ba056178bab52410620ff9683.jpg
Bloger Leyla Həsənova Novruzun üçüncü çərşənbə axşamı olan "Yel çərşənbəsi" süfrəsinə ləzzətli çudular təqdim edir. Aşpaz onların necə hazırlanacağını Sputnik Azərbaycan-a göstərib. Qeyd edək ki, çudular şəkərbura şəklində bükülmüş içi ətli olan qatlı xəmirdən hazırlanır. Əsasən onlar sobada bişirilir və sonra bol yağda qızardılır. Çuduların üzərinə səpilmiş sumaq isə onlara özünəməxsus dad verir.
Sputnik Azərbaycan
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2024
Kamilla Aliyeva
https://cdnn1.img.sputnik.az/img/40690/13/406901393_291:0:832:541_100x100_80_0_0_ded8ff6f13e4138ef4c5370f3c7ca21d.jpg
Kamilla Aliyeva
https://cdnn1.img.sputnik.az/img/40690/13/406901393_291:0:832:541_100x100_80_0_0_ded8ff6f13e4138ef4c5370f3c7ca21d.jpg
xəbərlər
ru_AZ
Sputnik Azərbaycan
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdnn1.img.sputnik.az/img/07e8/03/0c/463197649_308:0:1748:1080_1920x0_80_0_0_af9e5d69551aea7da6ba2c17c755d95f.jpgSputnik Azərbaycan
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Kamilla Aliyeva
https://cdnn1.img.sputnik.az/img/40690/13/406901393_291:0:832:541_100x100_80_0_0_ded8ff6f13e4138ef4c5370f3c7ca21d.jpg
novruz, novruz bayramı, çərşənbə, видео
novruz, novruz bayramı, çərşənbə, видео
Çudu və ya Şamaxı qutabının resepti
17:00 12.03.2024 (Yenilənib: 17:16 12.03.2024) Çudu Azərbaycan mətbəxinin bəlkə də ən qeyri-adi və ən orijinal pirojkisidir. Novruz bayramı üçün şəkərbura şəklində bu cür pirojkilərin necə hazırlanması haqqında daha ətraflı videomuzda.
Bloger Leyla Həsənova Novruzun üçüncü çərşənbə axşamı olan "Yel çərşənbəsi" süfrəsinə ləzzətli çudular təqdim edir. Aşpaz onların necə hazırlanacağını Sputnik Azərbaycan-a göstərib.
Qeyd edək ki, çudular şəkərbura şəklində bükülmüş içi ətli olan qatlı xəmirdən hazırlanır. Əsasən onlar sobada bişirilir və sonra bol yağda qızardılır. Çuduların üzərinə səpilmiş sumaq isə onlara özünəməxsus dad verir.