BAKI, 14 iyul — Sputnik. "Sputnik Azərbaycan" ölkənin Qobustan rayonunun Sündü kənd sakininin təndirdə çörək bişirilməsinin bütün prosesini əks etdirən fotoşəkillərdən seçmələri təqdim edir.
Ənənəvi Azərbaycan çörəyi təndirdə - yerdən qazılmış xüsusi sobada bişirilir.
Soba odunla doldurulurur və onlar kömürə çevrildikdə, bu kömürlərin ətirini özünə hopduran çörəyi bişirməyə başlayırlar.
"Sputnik Azərbaycan" Qobustan rayonunun Sündü kənd sakini tərəfindən təndirdə çörək bişirilməsi prosesini əks etdirən fotoşəkillərdən seçmələri təqdim edir.
Digər maraqlı xəbərləri həmçinin Sputnik Azərbaycan-ın Teleqram kanalından izləyin.