Əslən Ukraynadan olan Lidiya-Şestak Əliyeva artıq 15 ildir ki, Azərbaycanda yaşayır və həm Azərbaycanın milli bayramı olan Novruzu, həm də ondan sonra gələn Pasxanı məmnuniyyətlə qeyd edir.
Bu il mayın ilk bazar gününə təsadüf edən Pasxa bayramını isə kuliçsiz təsəvvür etmək çətindir. Odur ki evdar xanımlar bu bayram kökəsini hazırlamaq üçün Pasxaya 2-3 gün qalmış xəmir yoğurmağa başlayırlar.
Pasxa kuliçinin saysız-hesabsız resepti var, amma biz onlardan ən yaxşısını seçməyə çalışmışıq. Lidiya Müqəddəs Pasxa Bayramı münasibətilə Sputnik Azərbaycana öz kuliç reseptini təqdim edib. Onun Pasxa şirniyyatları isə həmişə ideal alınır.